STUUR ONS UW KOERSFOTO

STUUR ONS UW KOERSFOTO

Filip Naudts, weliswaar een professioneel fotograaf, stuurde ons vorig jaar dit beeld. Ook u mag ons gerust uw amateurbeeld sturen. Foto: filip naudts

Lochristi - Morgen donderdag 24 mei is het zo ver. Dan strijkt een peloton profrenners neer in Lochristi, voor de start van de rit Lochristi-Knokke van de Ronde van België. Lochristi Blogt volgt het evenement van heel dichtbij, maar dit jaar bieden we de lezers van Lochristi Blogt en de inwoners van Lochristi een extra mogelijkheid: stuur ons uw fotomoment van uw koersdag, en wij publiceren hem op Lochristi Blogt.

 We staan open voor veel: u bent superfan van Gilbert, maar u raakte nog nooit met hem op de foto, en het lukt u morgen wel? Stuur ons die foto.

 Maar het mogen ook sfeerbeelden zijn. Beelden van dingen die u opvallen. Van welopgevoede heren en dames, die u plots met een koerspetje op ziet. Of beelden van mensen met leeuwenvlaggen. Of u vindt dat u de enige bent die de aankomststreep kan fotograferen op een manier dat het ook nog kunstzinnig is? Of u heeft het perfecte (of bijna) perfecte beeld van de tussensprint? Of van een politieagent die op de middenberm het verkeer regelt?

 Stuur uw beelden naar lochristi@gentenaar.be

Zet in het onderwerpveld: Ronde van België

Stuur uw foto's in JPG-format, en in een beeldgrootte van niet veel meer dan 1MB per beeld. Selecteer zelf uw beste beelden, en stuur geen zes variaties van hetzelfde beeld. U mag tot maximum 10 beelden insturen, maar dan wel van verschillende onderwerpen. Stuur een afzonderlijke mail per beeld. Uiteraard stuurt u ons de foto's nog donderdag zelf. We publiceren dan een selectie op donderdag en vrijdag.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio