Geert speelt Peter De Clercq op barbecuedag bij De Meyer

Geert speelt Peter De Clercq op barbecuedag bij De Meyer

Foto: ingezonden foto

Lochristi - Zaterdag 26 mei, morgen dus, houden alle Horta tuincentra in het land barbecuedag. Peter De Clercq, wereldkampioen barbecue, neemt het peterschap waar van die dag, maar omdat de man natuurlijk niet in al die tuincentra tegelijk kan zijn, gingen de uitbaters van die tuincentra die meedoen bij Peter op de les.

 'Normaal zou ik dat gedaan hebben' aldus Rita De Vijlder, van Horta De Meyer ,maar de les was maandagavond, ik had dan gemeenteraad. Maar mijn man Geert is geweest, om er in een spoedcursus van Peter de kneepjes te leren.'

Dat Geert bij Peter geweest is, blijkt uit de foto, al lijkt die foto gemaakt met een zware rookwolk voor de camera, maar soit.

Nationale barbecuedag, wat betekent dat er om 10u30 en om 14 uur demonstraties zijn waarbij drie gerechten klaargemaakt worden.

Adres: Horta De Meyer, Ruilare 123, Zeveneken.

Er is ook een etentje te winnen in,  het restaurant van wereldkampioen Peter De Clercq. Dat de man een stukje overweg kan met de barbecue, daar kunnen we van getuigen, want we waren er destijds bij in Jamaica, toen de Belgen, onder leiding van Peter De Clercq, in aanwezigheid van Peter Van Asbroeck en Leen Demaré wereldkampioen barbecue werden.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio