De opening was niet vooraf publiek gemaakt, omdat de uitbater en zijn personeel een stille start wilden nemen, en eventuele kleine mankementjes nog konden wegwerken, voor ze helemaal aan de slag gaan.

De zaak noemt dan wel Pita Bar, maar qua inrichting verschilt ze enorm van andere pitazaken. Het pand _ eigendom van Raf Boone _ waar eerder de modelbouwwinkel was, werd heel grondig verbouwd is nog nauwelijks herkenbaar. Er is plaats voor een 30-tal personen, de overheersende kleuren zijn zwart, wit, oranje, met één kleurrijke muurschilderij aan de toog. Een heldere zaak, met hier en daar wat oosterse details, wat met een naam als L'Oase niet vreemd is natuurlijk.

Men kan er dus ter plaatse eten, en meer dan shoarma alleen. Er is keuze uit shoarma (lam of kip), en panini (lam of kip) telkens in grote of kleine versie. De prijzen variëren van 6,5 euro (panini) over 8,5 euro (shoarma) tot 12 euro (shoarma groot).

De klant krijgt er het vlees en de groente geserveerd op een bord, het broodje wordt in een apart bord bijgeleverd, en ook de vier sauzen komen op tafel in vier potjes: 'Zo kan de klant zelf beslissen hoe hij zijn shoarma samenstelt en opeet', aldus Said. Het is net zo goed mogelijk om de bestelling mee te nemen.

Bovenop de typische shoarmagerechten kan met er ook biefstuk, kipfilet en steak haché en enkele salades krijgen.

Pita Bar L'Oase, Dorp-West 26. tel. 09-339.05.61

Van 11u30 tot 14 uur en van 17u30 tot 23 u. Tijdens het weekeind mogelijk later. 

 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio