WIN EEN GRATIS EXEMPLAAR

Biezjoes van Bianca zijn gevonden! In de Vlaamse Opera

Vanavond was het dan zo ver. In de Vlaamse Opera _ want het ging tenslotte om het Kuifjesalbum waarin de juwelen van de vermaarde operadiva Bianca Castafiore zoek geraakt waren _ is de Gentse versie van het Kuifjesalbum voorgesteld. Met veel bekend Gents Volk, tenminste, zoveel als de capaciteit van de zaal in de Opera toeliet. Reporter Marieke Van Pee is ter plaatse en brengt morgen uitgebreid verslag in De Gentenaar, maar u kan hier al genieten van een foto-impressie van Lieven Van Assche. Zo kan u zich toch al een beetje inbeelden hoe het er aan toe gaat.

 Ook vandaag geven wij de laatste exemplaren weg van het pakket van tien dat we van de uitgeverij Casterman en van de Gentsche Sosseteit _ die voor de vertaling zorgde _ mogen weggeven.

 Net als de vorige dagen moet u een vraag oplossen, en we maken er een makkelijke van: wie is de man die de teksten van het Frans naar het Gents omzette?

U kan dat vinden op de site van de Gentse Sosseteit, waar hij voorzitter van is.

Mail uw antwoord naar gentwint@gentenaar.be en wacht tot u een verlossend mailtje krijgt.

 Morgen woensdag 20 juni signeert de auteur zijnboek van 16 tot 17 uur in de Fnac in de Veldstraar, zaterdag 23 juni doet hij hetzelfde in de Standaard Boekhandel op de Kouter, ook van 16 tot 17 uur.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio