Luc Van Peteghem wordt dinsdag geopereerd en mag wellicht volgende week al naar huis

Luc Van Peteghem wordt dinsdag geopereerd en mag  wellicht volgende week al naar huis

Luc Van Peteghem: dinsdag operatie, twee dagen daarna misschien al naar huis. Foto: Bennie Vanderpiete

Lochristi - Politiecommissaris Luc Van Peteghem stelt het veel beter. Hij werd donderdag overgebracht naar het UZ Gasthuisberg in Leuven en wordt dinsdag geopereerd. Wellicht kan hij een paar dagen na de ingreep al naar huis komen. Dat vernemen we zopas van zijn echtgenote.

 De overbrenging per ziekenwagen vanuit Luxemburg verliep vlot en duurde zo'n drie uur. 'Daarna was het wel onmogelijk lang wachten in het ziekenhuis, voor we ook maar wisten wat er met Luc zou gebeuren. Dat irriteerde hem op een bepaald moment. Luc is iemand die geïnformeerd wil worden, en zich dan wel kan neerleggen bij feiten of beslssingen, maar de ontwetendheid maakte hem op een bepaald moment zelfs boos', aldus zijn echtgenote, die nog meegeeft dat vandaag de informatie wel vlot verloopt.

'Luc voelt zich nu veel beter, hij werkt al op zijn I-pad, maar met een ,stokje', en met zijn rechterarm, die duidelijk beter is dan zijn linker. Luc kreeg ondertussen ook al bezoek van de kinderen ,maar ander bezoek, daar wachten we momenteel bewust nog mee', aldus de echtgenote van Luc.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio