Tijdens deze voorstelling is het Gentse dialect gelukkig nog niet verdwenen. Deze artiesten koesteren hun taal. De Gentse topkomieken zorgen voor enkele nieuwe sketches. Zo zien we Pat, Dirk en Betty in twee hilarische sketches over een parkeerwachter van Theater Scala en een bezoek aan een digitale fotograaf. Betty brengt een leuke monoloog over huwelijksproblemen. Dirk en Fred zijn dan weer grappig in een tafereel in het station Gent-Dampuurte. Hierbij valt ook het verzorgd decor op.

Punker Dirk vergast het publiek op nieuwe belevenissen. Het sprookje Roodkapje komt weer tot leven. Fred Geirnaert leest voor uit het sprookjesboek, terwijl Dirk Lajoie voor alle uitbeeldingen tegelijk zorgt, zowel Roodkapje als de boze wolf, de grootmoeder en de jager. Dit moet u gezien hebben.
 
 
Pamela Barnes brengt gesmaakte imitaties van o.a. Diana Ross en The Phantom of the Opera, waarbij ze zich tooit in prachtige kostuums met veel strass, pailletten en pluimen. Voor de live muzikale begeleiding staat Patrick Coppejans garant. Vier jonge danseresjes dansen op Copacabana en zorgen voor een extra Gentse tint ,al dansend met de strop rond de hals.
 
Deze productie van Theater Platform o.l.v. Johan Van Hoorde kan u nog elke dag van deze Gentse Feesten gaan bekijken. Op 18, 19 en 20 juli om 17.30 uur, op 21 en 23 juli om 14 uur en op 22 juli om 21 uur. Locatie en reservatie: Theater Scala, Dendermondsesteenweg 163-165. Tel.: 09/228.87.20 - www.scalaplatform.be.
 
Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio