Filip Naudts en gelegenheidsmodel Kristine halen 730 euro binnen voor stichting Een hart voor ALS

De fotoshoot die fotograaf Filip Naudts veilde ten voordele van de stichting Een hart voor ALS, waar hij ambassadeur van is, leverde uiteindelijk 730 euro op. Dat is het bedrag dat de 27-jarige opticien Krstine Van der Plancken uit Willebroek, over had om met Gène Bervoets een professionele fotoshoot te kunnen hebben.

 De fotoshoot vond gisteren plaats. Ook Erika Van Tielen was van de partij, omdat zij samen met Gène het gezicht vormen van een algemeen campagnebeeld van de stichting.

 Kristine uit Willebroek had helemaal geen fotoshootervaring, deed ook nooit mee aan missverkiezingen of zo, en heeft in haar familie- of kennissenkring ook geen weet van mensen die getroffen zijn door ALS, een zenuwaandoening die de spieren verlamt. 'Maar ik las er over op de Facebookpagina van Gène Bervoets, en ik vond en vind Gène altijd al een mens die heel positief door het leven gaat. Dus wilde ik wel eens met hem in contact komen. En als het dan nog voor een goed doel is, ja, dan had ik er dat bedrag aan over.'

Kristine mocht alvast eerst onder het kappersmes van de specialisten van De Cliént uit Lochristi, om daarna een paar uur als fotomodel te fungeren.

'Ik had aan Filip gezegd dat ik wel iets had met horrorfilms en Filip kwam op de idee om mijn beroep als opticien te combineren met horror: vandaar dat ik op de foto Gène een oog uithaal.'

 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio