Prins Laurent toont interesse in Gents modelabel Black Balloon

GENT - Verrassing op de rode loper aan Film Fest Gent, toen prins Laurent een jongeman opmerkte in een heel opvallend en kleurrijk pak. De prins riep de jongeman bij zich en informeerde naar zijn pak: bleek dat het ging om Brecht de vriend van Sarah Bos, die sinds een paar jaar samen met Cléo Baele het Gentse modelabel Black Balloon op de markt brachten en daar recent nog mee op de Parijse modeweek waren.

  Brecht riep er meteen zijn vriendin Sarah en haar zakenpartner Cléo Baele bij: ,De prins was zeer geïnteresseerd in wat we deden, en dat hebben we hem ook kort uitgelegd' aldus Cléo Baele: ,de ontmoeting was voor ons helemaal onverwacht, en die belangstelling doet natuurlijk deugd. We vertelden de prins dat we vorig jaar zijn broer Filip ontmoetten op een evenement van het Prins Filip Fonds. Het is algemeen geweten dat prins Laurent geïnteresseerd is in mode, en de belangstelling die we door hem nu krijgen is natuurlijk graag meegenomen' aldus een tevreden Cléo Baele: 'Bedankt prins!'

 Toen de prins even later bovenaan de trappen bij burgemeester Daniël Termont stond riep hij de dames van Black Balloon nog eens terug bij hem en de burgemeester: meteen stormden alle fotografen naar de prins, en even had de security geen controle meer over de fotografen.
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio