Nieuwe plaat Lady Linn voorgesteld in Handelsbeurs

Lady Linn's derde en laatste plaat, 'High', ligt al sinds januari in de winkelrekken, maar is sinds haar optreden in de Handelsbeurs afgelopen vrijdag nu ook officieel gereleased. Voor haar voorprogramma viel de keuze op Binti, zes zingende zussen uit Deinze, die Lady Linn uitvoerig bedankten voor de kans om ook in 'die wijze zaal' te mogen staan.

Lady Linn kreeg al meteen een tegenslag te verwerken: haar tamboerijn, waarmee ze zichzelf begeleidde, brak in twee. Maar dat mocht de fans niet baten: ook met een kapotte tamboerijn, werd La Lady met open armen ontvangen.

Aanvankelijk bleef het nogal braaf, maar gaandeweg kreeg Lady Linn haar publiek meer en meer mee. Al blijft het toch nog even wennen aan de nieuwe nummers, waar her en der een elektronische ondertoon aan is toegevoegd.  

Net nadat Lady Linn haar drummer had voorgesteld, verdween ze even in de coulissen. Het was verwachtingsvol wachten op haar terugkeer. De inspiratie bij de drummer om te blijven improviseren leek net uitgeput te raken, toen de zangeres opnieuw op het podium verscheen, haar zwarte kleedje met gouden accenten omgeruild voor het zwarte bloesje met kleurrijke pailletten, waarmee ze ook op de cover van 'High' staat.

Haar bekendste nummers 'Love Affair' en 'I Don't wanna dance' hield de zangeres helemaal tot op het laatste. Haar oog viel toen ook op nog wat resterende tamboerijnbelltjes. 'Iemand die ze wil hebben?' vroeg ze met de haar typerende glimlach. Iemand in het publiek kon een luide 'Raw' niet onderdrukken.

Ook het voorprogramma van het concert, dat van de zussen Holail Mohamed, die samen de band Binti vormen, bleek in bijzonder goede aarde te vallen. De zes hebben met 'Our light' net een nieuwe EP uit, maar toonden met het nummer 'Loaded', dat er niet op staat, dat we het laatste van hen nog niet gezien hebben.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio