Met een succesvolle vrijdag en een uitverkochte zaterdag en zondag kan de organisatie terugblikken op een geslaagd stadsfestival. Naast de Grote Markt met het hoofdpodium werden ook de Hennemarkt en de Veemarkt ingepalmd door heel wat foodtrucks, een podium voor jong dj-talent en op vrijdag een Accoustic Stage waar jong talent het publiek gratis vermaakte.

Wie Karen, Josje en Kristel nog aan het werk wil zien moet zich haasten en dat was ook zondag te zien. Een afscheidsfestival met traantjes werd het optreden van K3 niet maar de groep had de zowat 20.000 zondagse festivalgangers meteen mee nadat ze waren opgewarmd door Kapitein Winokio. Nielson, Clouseau en Marco Borsato mochten gisteren Suikerrock afsluiten.

Zaterdag mocht Het Leuvense Willow de tweede festivaldag openen en zij zorgden meteen voor een feestje op de Grote Markt die 's avonds uiteindelijk ook uitverkocht raakte. Het was pas toen The Van Jets, The Subs en Magnum verschenen dat het gigantische plein vol liep. The Sisters of Mercy stelden volgens heel wat festivalgangers teleur maar de mannen van Oscar & The Wolf mochten binnenkoppen en deden dat ook met verve.

Onder meer Novastar, Starsailor en Anouk konden vrijdag op zo'n 11.000 toeschouwers rekenen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio