Nieuwjaarsduik in Paalse Plas

Nieuwjaarsduik in Paalse Plas

Foto: RV

Beringen - Op zondag 8 januari om 14 uur heeft de jaarlijkse nieuwjaarsduik plaats aan de Paalse Plas.Deze derde editie gaat gepaard met heel wat randactiviteiten.

Vorig jaar waren er ruim 70 deelnemers? Die reageerden erg enthousiast."We moeten er alles aan doen om van deze nieuwjaarsduik een heuse traditie te maken die nog elk jaar groeit", vindt raadslid Tijs Lemmens die al twee edities van de partij was.Dit jaar op naar de honderd?

Het programma:

Om 14u wordt er opwarming gegeven door Karteria Paal, waarna ze rond 14u15-14u30 in het water zullen duiken. Na het grote succes van de voorbije jaren, 70 duikers en een paar 100 toeschouwers, verwachten wij ook dit jaar een toeloop van mensen.

Na de duik is er in de verwarmde tent een jeneverbar voorzien, hier heffen we het glas op het nieuwe jaar. Vanaf dit jaar is er ook kinderanimatie voorzien, zo zal er een clown, glittertatoo en een viskraam aanwezig zijn.
Om het geheel op te luisteren is er een optreden van de band Stay dogs (https://www.facebook.com/bandstraydogs/?fref=ts )een coverband uit Houthalen-Helchteren.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio