Leuvense handelaar zet wildplasser te kijk op Facebook: "Ik ben die viezeriken beu"

Leuvense handelaar zet wildplasser te kijk op Facebook: "Ik ben die viezeriken beu"

Foto: Facebook

Leuven - Een wildplasser die zijn vrijdagnacht zijn ding deed in het portaal van een eetzaak in de Parijsstraat in Leuven staat sinds zaterdagochtend te kijk op Facebook. “Ik ben die viezeriken beu”, zegt uitbater Lieven De Mulder.

Voor de zoveelste keer urineerde een wildplasser tegen de voordeur van Lasagnerie Löven in de Parijsstraat in Leuven. “We melden met een boodschap op de deur nochtans dat er camerabewaking is, maar daar lijken heel wat jongeren zich geen moer van aan te trekken”, zegt de zaakvoerder. 

Toen Lieven zaterdagochtend merkte dat er weer tegen zijn deur werd geplast plaatse hij beelden van de ‘dader’ op zijn Facebookprofiel. “Dank je wel jongeman om stoer te zijn en je territorium te willen afbakenen... had je naar school geweest had je kunnen lezen... maar nu staat uw pietje op het internet... loser…”, staat er letterlijk te lezen. 

“Als het dan toch allemaal niet helpt doe ik het zo maar”, aldus Lieven. Of hij niet vreest dat hij de privacy van de jongeman in gevaar brengt? “Het is hij die wat mispeutert, niet ik. Hij is trouwens niet herkenbaar op de gedeelde beelden. Zijn piemel zie je wel. Het was hij die ervoor koos om tegen mijn deur te pissen. Ik ben het beu om die rotzooi op te kuisen.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees