Het Heidebloempje speelt The Godmother

Het Heidebloempje speelt The Godmother

Foto: rr

Merksplas - Toneelkring Het Heidebloempje staat vanaf 26 januari tien keer op de planken in GC De Marc/kt. De acteurs en actrices brengen de maffiaklucht The Godmother.

Het verhaal gaat over maffiafamilie Carleani, die uit de verkoop van drugs een bescheiden inkomen haalt. Maar godfather Marino werd vermoord door de concurrerende maffiabaas. De weduwe van Don Carleani neemt de zaken waar en vertrouwt op haar ietwat simpele zoon Sonny en haar bodyguard Angelo. De poppen gaan aan het dansen wanneer er sprake is van verstandshuwelijken, een te enthousiaste huishoudster, onmogelijke liefdes, een in de weg lopende RVA-controleur en een dementerende maffiagrootmoeder.

De beruchte voorverkoop, waarbij lang moest aangeschoven worden voor tickets, is vervangen door een online reserveringssysteem. Voor elke voorstelling zijn nog tickets beschikbaar. Op zondag 28 januari en 4 februari zijn er bovendien matinees die voorafgegaan worden door een Italiaanse maaltijd.

Praktisch :

The Godmother door toneelkring Het Heidebloempje van 26 januari tot 10 februari in GC De Marc/kt. De toegang bedraagt 10 euro. Voor de matineevoorstellingen met maaltijd betaalt u 20 euro. Reserven kan via de website www.fanfaresw.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio