Paal op Stelten met sterke affiche

Paal op Stelten met sterke affiche

Foto: HBvL

Beringen - Het zomerfestival Paal op Stelten op 2, 3 en 4 augustus kan weer rekenen op een sterke affiche. De hoogdag is op zondag met o.a. Laura Tesoro, Lil’ Kleine (NL), Milow en Killer Queen (UK).

Zaterdag staan ninetieslegendes Sven Van Hees, Pat Krimson en Maxi Jazz (Faithless) op het podium. Guy Swinnen is rocker van dienst op vrijdag.
 
Het belooft weer een groot feest te worden. De formule blijft ongewijzigd: rock op vrijdag, dancebeats op zaterdag en pop op zondag.
 
Eén van de headliners op zondag is Milow. Deze symphatieke singer-songwriter staat niet voor de eerste keer op het podium in Paal. De vaste festivalgangers zullen het zich nog levendig herinneren: tijdens de uitgeregende editie in 2008 gaf Milow zijn fans alsnog een ijzersterk optreden. Dit jaar maakt hij ongetwijfeld het mooie weer op Paal op Stelten!
 
Rijzende ster Laura Tesoro mag net voor Milow aan de bak. Haar nieuwste single ‘Up’ is nog maar net gereleased en dit jaar verschijnt ze – net als Milow - in Liefde Voor Muziek.
 
Paal op Stelten vond over de grens de beste Queen-tributeband ter wereld: Killer Queen (UK). De gelijkenis van zanger Patrick Myers en Freddie Mercury is beangstigend! De flamboyante artiest die tijdens zijn live optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning, lijkt opnieuw tot leven te zijn gebracht.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio