Theatergroep organiseert vrijdag indrinkavond

De Lepe Hoek heeft eigen bier

De Lepe Hoek heeft eigen bier

Foto: delepehoek

Hoogstraten - Vanaf 21 maart kan je in café De Velo en enkele andere horecazaken 'Ne Lepe' bestellen. Het nieuwe bier is een initiatief van theater De Lepe Hoek om het 25-jarig bestaan te vieren.

De Lepe wordt gebrouwen bij De Scheldebrouwerij in de transportzone in Meer. Het is een blond degustatiebier van 6,2 procent alcohol.

'We wilden voor onze verjaardag iets anders dan een balpen of speelkaarten met onze naam op', zegt Jos Vinckx van De Lepe Hoek. 'De voorbereidingen zijn gestart in november. Het bier is geproefd bij de brouwer en nadien zijn glazen gekozen.'

'Het tekenwerk op de etiketten, glazen en bierviltjes is gemaakt door Willy Geets uit Rijkevorsel. We zijn zeer enthousiast over het werk dat hij geleverd heeft.'

Vrijdag 20 maart kan je ne Lepe om 20u gratis indrinken in GC De Marc/kt in Merksplas of om 22u in café In Holland in Castelré. De Lepe Hoek zorgt voor een bijpassende act.

Vanaf 21 maart kan je het bier drinken in de twee voornoemde cafés en in Café De Velo in de Peperstraat. 'Er gaan zeker nog enkele cafés bijkomen in de loop van het jaar', zegt Jos Vinckx.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio