Lise wordt prinses dankzij Make-a-Wish

Lise en haar familie zijn klaar voor de trip naar Wijnegem Foto: ram

Beerse - De 10-jarige Lise uit Vlimmeren werd zaterdag omgetoverd tot een prinses dankzij de vrijwilligers van Make-a-Wish.

Make-A-Wish helpt de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte realiseren. Voor Lise uit Vlimmeren was het zaterdag de grote dag. Haar droom is om als een echte prinses te gaan shoppen in het Wijnegem Shopping Center en dat gebeurde met de nodige pracht en praal.

Om 9 uur kwam het wensteam van Lise bij haar thuis om haar een prinsessenkleed aan te meten en ook op te maken. Daarna werd gezegd dat ze aan haar familie zouden opgehaald worden met een busje, maar het was tot Lises grote verrassing een limousine die de straat kwam ingereden en stopte voor de deur van het ouderlijk huis. Zo vertrok het gezelschap naar Wijnegem, waar de rode loper voor Lise was uitgerold. De hele namiddag mocht ze naar hartenlust shoppen in haar favoriete winkels.

'Ik wist vooraf niet wat me te wachten stond', zei Lise vlak voor het vertrek naar Wijnegem. 'Ergens had ik wel gehoopt dat we naar het Shopping Center zouden rijden. Ik had nog nooit met een limousine meegereden en het was heel plezant.'

De verrassingsdag werd afgesloten bij een fotograaf in Berchem, waar prinses Lise haar nieuwe kleren kon showen in een fotoshoot. Daarna werd de familie met de limousine weer naar Vlimmeren gebracht.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio