Meisjeschiro Meerle vindt De Franky

Meisjeschiro Meerle vindt De Franky

Foto: chiro meerle

Hoogstraten - De leidsters van Chiro Sint-Lutgart Meerle hebben laten zien dat ze goede speurneuzen zijn. Dat wordt beloond met 600 euro voor een optreden, fuif of dj-set.

Een aantal maanden geleden stelde de jeugdraad van Hoogstraten de Franky voor als nieuwe mascotte. Hij staat symbool voor de vrijmoedige jeugd, de jeugd die zijn tanden laat zien, de jeugd die soms best wel frank kan zijn, maar open staat voor dialoog.

Vanaf januari heeft de Franky zich verstopt ergens in Hoogstraten. Jeugdverenigingen konden hem aan de hand van tips op Facebook zoeken. Na tien tips vonden de chiromeisjes van Meerle vorige zaterdag de Franky in de Paddengracht te Meerle achter het kapelletje. De laatste uren waren nog zeer spannend geweest, aangezien er verschillende verenigingen heel dichtbij zaten.

De ontlading bij de chiromeisjes van Meerle was zeer groot, zo blijkt uit de reacties op Facebook : 'Jaaaa!! Echt, euforie. Wij hebben eerst 10 minuten staan springen toen we 1 klein stukje hout zagen omdat we zo blij waren. Toen kwam het besef dat het misschien wel gewoon fundering was of een lijkkistje van een konijn ... TOCH NIET!!'

Nu De Franky gevonden is kan chiro Sint-Lutgart beginnen te denken over wat ze met hun buit van 600 euro gaan doen. Het zal in ieder geval een echt feestje worden.
 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio