Kloostersmikkelen op Meerse Markt

Kloostersmikkelen op Meerse Markt

Foto: meermarkt

Hoogstraten - De Meerse Markt is aan de twintigste jaargang bezig en wil dat op zondag 5 augustus extra in de verf zetten met het Kloostersmikkelen.

In samenwerking met Hoogstraten Buitengewoon Charmant en vzw Klooster plaatst het marktcomité twintig proefstandjes op haar maandelijkse markt, die voor een keer geopend is van 9 tot 16 uur.

'De proefstandjes bevinden zich zowel in als naast het klooster op het grasveld', zegt Jan Dufraing van de Meerse Markt. 'Ze zijn rondom een terras geplaatst, zodat de bezoeker in de beste omstandigheden kan proeven van wijnsoorten, speciale bieren, barbecuehapjes, aardbeien met chocoladefontein en nog veel meer. In het klooster kan iedereen de huidige toestand van het kloosterproject volgen.'

Voor de kinderen is een proefstandje voorzien met een workshop, waarin ze zelf leren koken. Aan de inkom krijg je voor 5 euro een uniek proefglas en twee proefbons. Daarna zijn de proefbons te koop aan 1,25 euro per stuk.

Omdat de markt dubbel zo lang duurt als gewoonlijk, zijn er vier optredens: de Djembégroep van Hoogstraten, Kingsize, Jiving Sister Fanny en Cryptic Skull.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio