Groen klaar met lijst

Groen klaar met lijst

De lijsttrekkers van Groen Alken Foto: IF

Alken - Als eerste partij in Alken, stelde Groen haar volledige lijst voor. '21 sterke kandidaten die voor een positief Alkernatief gaan in Alken', klinkt het. 'Al eerder werd bekend gemaakt dat Frank Vroonen (1ste plaats), Sara Gilissen (2de plaats) en Peter Cosemans (3de plaats) de lijst zullen trekken.'

De lijst werd sterk vernieuwd en verjongd met niet minder dan 11 nieuwe kandidaten. Opvallende nieuwkomer is Stijn Plessers (4de plaats), Stijn is voorzitter van de Alkense jeugdraad en hoofdanimator van de speelpleinwerking. "De plannen van GroenAlken om 'De Molen' verder uit te bouwen als trefplaats voor alle jongeren van Alken, hebben mij over de streep getrokken.", zegt Stijn.

Andere nieuwkomers zijn Dimitri Driesen, Sabrina Haesevoets,Ghislain Philippaerts, Tina Vanlangenakker, Niele Geypens, Babs Celis, Raf Verbeeck, Maarten Wijnants en Peter Deleu. Met Sis Luyckx, huisarts in Sint-Joris en OCMW-raadslid, kan GroenAlken steunen op een jarenlange politieke ervaring. Sis duwt de lijst.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio