VIDEO. Twee zwaargewonden bij frontale klap

SINT-TRUIDEN - Op de Hasseltsesteenweg in Kortenbos bij Sint-Truiden zijn er zondag rond 20 uur twee mensen zwaargewond geraakt bij een frontale klap.

'De twee voertuigen zijn frontaal gebotst', zegt luitenant Stefan Motmans van brandweer Sint-Truiden. 'In beide voertuigen hebben we een gekneld slachtoffer moeten bevrijden. Er kwamen ziekenwagens van Sint-Truiden en Hasselt ter plaatse.'

Een jonge bestuurster reed met haar wagen in de richting van Sint-Truiden en botste tegen de wagen van de bestuurder die in de richting van Hasselt reed. De klap was enorm en brokstukken lagen verspreid over het hele wegdek.

De brandweerlui van Sint-Truiden moesten hun krachten verdelen om uit elke wagen een slachtoffer te bevrijden, maar de vrouwelijk bestuurster leek er het ergst aan toe. Zij werd overgebracht naar het Jessa ziekenhuis in Hasselt onder begeleiding van een Mug-team uit Heusden- Zolder.

Hoe het gisterenavond met de twee slachtoffers. De politie deed gisterenavond de nodige vaststellingen en de weg werd een tijdlang afgesloten voor alle verkeer.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees