Burgemeester Koen Snyders koopt eerste Rode Kruis sticker

Burgemeester Koen Snyders koopt eerste Rode Kruis sticker

Foto: Rode Kruis Edegem-Kontich

Edegem - De jaarlijkse 14-daagse stickeractie van het Rode Kruis gaat weer van start. Burgemeester Koen Snyders gaf het officieuze startschot van de Edegemse campagne door als eerste de sticker te kopen in zijn gemeente.

'Uiteraard waren wij zeer vereerd om onze campagne met de burgemeester te kunnen starten. We hopen dat onze stickerverkoop hierdoor een extra groot succes wordt. De inkomsten kunnen we gebruiken voor onze lokale werking. Met de opbrengst kunnen wij onze hulpverlening op een goede manier verderzetten en ons nieuw lokaal in Edegem afwerken.', vertelt Kevin Aelbrecht van het Rode Kruis Edegem-Kontich.

De stickerverkoop loopt van 26 april tot 10 mei. Je komt tijdens deze periode de Rode Kruis medewerkers tegen op vele kruispunten. Jelle Cleymans is het gezicht van de campagne en ook Joe FM zet zich mee achter de actie.  

Kevin verklapte een leuke extra actie: 'Op vrijdag 27 april kan iedereen aan de Colruyt in Kontich tussen 11 en 12 uur een sticker kopen uit de handen van niemand minder dan Tess Goosens en Raf Van Brussel . Door de samenwerking met Joe Fm komen zij ons een handje toesteken.'

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio