De Baravan zorgt voor meer contact in de Vredewijk

Hove - De Baravan is een caravan die werd omgebouwd tot een sfeervolle bar. Het Vredewijkcomité investeerde in dit concept om de bewoners uit te nodigen om meer naar buiten te komen en elkaar nog beter te leren kennen. Het wijkcomité nodigt je volgende dinsdag uit in de Beekhoekstraat.

'We zijn ons wijkbestuur al een tijdje aan het verjongen en zijn op het idee gekomen om de Vredewijk te promoten en mensen terug buiten te brengen. Het lijkt een beetje op een burendag. We doen dit in de vakantie om de 14 dagen en dit eindigt met onze jaarlijkse Vredewijkfeesten op 14 en 15 september', licht bestuurslid Koen Van den Heuvel toe.

'We hebben dit bedacht einde mei en begin juni hebben we een caravan gekocht voor 100 euro en zijn we eraan beginnen werken. De Baravan bevat alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond. De persoon die verantwoordelijk is voor de avond vult de drank bij op het einde en zo gaat hij naar de volgende locatie. Iedereen is welkom, telkens tussen 19 en 22 uur, voor een babbeltje en een drankje aan democratische prijzen', voegt voorzitster Rita Daems er aan toe.

Dit is het zomer programma van de Baravan:
• dinsdag 17 juli:Beekhoekstraat pleintje
• dinsdag 31 juli: Mattheessensstraat
• vrijdag 17 augustus:Hugo Verrieststraat 6
• vrijdag 31 augustus: Eikenstraat 77
• vr 14 en za 15 september:Vredewijk feesten
 

Ontdek in bovenstaande foto's al de eerste sfeerfoto's tijdens de eerste Baravan-bijeenkomst. Het Nieuwsblad volgt ook de volgende bijeenkomsten van De Baravan.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio