CD&V-Edegem naar verkiezingen onder de naam CD&V-2650

Edegem - Bij de gemeenteraadverkiezingen treedt CD&V-Edegem aan onder de naam CD&V 2650. Met de verwijzing naar het postnummer van Edegem wil CD&V de klemtoon leggen op het feit dat het die dag zal gaan over de vraag wie in Edegem burgemeester wordt en welke ploeg de gemeente de volgende zes jaar zal besturen.

'De Edegemse Christendemocraten vormen decennia de basis van het bestuur in onze gemeente. Met onze huidige ploeg realiseerden wij het programma dat wij in 2006 hadden aangekondigd. Zo kwam er een nieuw gemeentehuis, een nieuw gemeenteplein, een moderne brandweerkazerne en werd ook de vernieuwing van Immaculata afgerond. Het onderhoud en de heraanleg van de wegen en 60.000 m² nieuw voetpad verfraaiden het straatbeeld zichtbaar. De aankoop van Hof ter Linden is een enorme opportuniteit voor de toekomst', vertelt burgemeester Koen Snyders.

'Het mobiliteitsdebat, wonen voor jong en oud, intiatieven op vlak van jeugd, sport en cultuur : alles was in beweging. Wij wisten onze ecologische voetafdruk verder te verkleinen! En ondanks al deze initiatieven hielden wij de gemeentefinanciën onder controle en sluiten wij de legislatuur af met een reservefonds van 13,7 mio euro', voegt de huidige burgemeester er aan toe

CD&V stelde gisteren drie verruimingskandidaten voor. Gilberte Berghmans-Van Belleghem ken je van de ijszaak Glacé Jozef. Paul Broes staat als onafhankelijke kandidaat mee op de CD&V lijst. In zijn beroepsleven werkte hij als verkoopsdirecteur voor een verpakkingsbedrijf. Vandaag is ook actief in de verenigingen Om Ter Grootst en Scopo2650. Ann De Cleyn is al vele jaren actief in de gezinsbond en als pastoraal werker verbonden aan het St Augustinusziekenhuis in Wilrijk. De lijstduwers zullen pas volgende week bekend zijn.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio