Veldloop om nieuwe jaar in te zetten

Veldloop om nieuwe jaar in te zetten

Foto: Veldloop 2014 in Grimbergen

Grimbergen - Traditioneel is het Prinsenbos in hartje Grimbergen op de laatste zondag van de kerstvakantie het strijdtoneel van vele veldlopers. Op zondag 4 januari 2015 organiseert de Atletiekclub van Grimbergen de 43ste editie van deze veldloop in het Prinsenbos (Pastoor Woutersstraat). Met meer dan 900 deelnemers was de editie van vorig jaar een succes en ook dit jaar hoopt de organisatie op aangenaam winterweer en een ruim deelnemersveld. Voor dat laatste rekent het in de eerste plaats op de clubs uit de omgeving en op de eigen leden.


 
De organisatie biedt alle atleten en hun entourage een prachtig afwisselend parcours in het Prinsenbos, een uitgebreide prijzentafel en een leuke sfeer aan de drank- en eetstanden. Er staan 20 wedstrijden op het programma (per leeftijd). Het eerste startschot zal weerklinken om 12u30. Daarnaast zijn er voor de categorieën vanaf junioren geldprijzen voorzien. Het volledige programma is te raadplegen op de website www.acgrimbergen.be.
 
Als voorprogramma zal op zaterdag 3 januari de interbankenveldloop doorgaan op hetzelfde parcours. Dan crossen de personeelsleden van verschillende banken en bedrijven tegen elkaar. Grimbergen zal dus het hele weekend in het teken van de atletieksport staan.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio