Badmintonclub Volano zet de deuren wijd open

Grimbergen - Tijdens niet minder dan 4 initiatielessen kunnen volwassen gratis leren badmintonnen, onder begeleiding van onze ervaren coaches. Vrijdag 12 en 19 september 2015 om 19u, en op zondag 4 en 11 oktober 2015 om 10u30kan iedereen die dat wil gedurende anderhalf uur de beginselen van badminton leren kennen. Wedden dat je snel verkocht bent aan deze leuke sport ? Inschrijven via www.volano.be Ook voor de jeugd heeft de club wat nieuws in petto. Voortaan biedt Volano ook MINIBAD aan , voor de allerjongsten (jonger dan 9 jaar). Elke donderdag om 18u30 in Sporthal Vertommen in de Grote Winkellaan in Strombeek. Het bestuur geeft de ouders op 3 september graag een woordje uitleg terwijl hun kinderen gratis kunnen kennismaken.

De badmintonclub start het nieuwe jaar met véél ambitie:  uitgebreidere speeluren en dagen, 120 leden waarvan 70 jeugdspelers,  5 jeugdtrainers en een volwassentrainer, 3 competitieploegen, en deelname aan alle tornooien in Vlaams-Brabant. 
Een versterkt bestuur zorgde alvast voor een vernieuwde website www.volano.be , werkt aan de derde editie van de Quiz en organiseert voor het eerst ook een eetfeest op 16 april 2016 in De Singel.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio