Club zoekt voor volgend seizoen nog jonge voetballertjes en trainers

Vinktse voetbaljeugd trok op uitstap naar Zulte-Waregem

Vinktse voetbaljeugd trok op uitstap naar Zulte-Waregem

Foto: Vinkt naar Zulte-Waregem

Deinze - Het is een mooie traditie dat de jeugdige voetballertjes van Eendracht Vinkt op het einde van het seizoen vergast worden op een uitstap naar één van de grote voetbalploegen in Vlaanderen. Op 29 april trok men met twee bussen spelers, bestuursleden, ouders en supporters naar Zulte-Waregem dat thuis Oostende diende te bekampen. Net als de drie vorige keren mochten de jongsten van de bende het veld betreden aan de hand van de spelers, uiteraard een fantastische ervaring.

De Vinktse jeugdploegen hebben het goed gedaan dit seizoen met twee reekskampioenen na nieuwjaar: U15 en U17. Maar Vinkt zoekt nog extra spelers en jeugdtrainers voor volgend seizoen. Vooral de jongste leeftijdscategoriën zou men graag nog uitgebreid willen zien: U6 - U7 - U8 - U11. 

Voor meer informatie is er de website www.jeugdvinkt.be of www.eendrachtvinkt.be of bij jeugdcoördinator voor volgend seizoen Lieven Coene 0473/92.26.82 of lieven.coene@belgacom.net.  

Op zaterdagnamiddag 14 mei vanaf 13 uur 30 is er een jeugddag bij Eendracht Vinkt. Dit is de afsluiter van het seizoen waarop iedereen welkom is (spelers en niet-spelers), waar spel en plezier centraal staan (met o.a. levende kicker, springkasteel, penalty's trappen voor de ouders....). Het is ook een kans voor geïnteresseerde ouders en spelers om kennis te maken met de club en hun bestuursleden. 's Avonds sluit men af met een BBQ, waarvoor kan worden ingeschreven.    
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio