Zandvliet kermis brengt koersen en stratenloop

Zandvliet kermis brengt koersen en stratenloop

Vorige keer kenden de kermiskoersen veel bijval Foto: sdl

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Op zondag 10 juli is het weer Zandvlietse Kermis. Ook dit jaar wordt er flink gekoerst in het dorp en wel op 11 en 12 juli. Er is bovendien op "staartjeskermis" een dorpsloop

Op maandag 11 juli rijden de A en B ploeg van de Polderklievers hun jaarlijks clubkampioenschap. Er zullen een 60-tal renners aantreden in de strijdarena om de fel bevochten polderkassei in ontvangst te mogen nemen.  Start om 19 uur bij café De Spreeuw.
Op dinsdag 12 juli is het de 10de editie van de intussen bekende “Polderkoers met een Hart”. Er strijden 7 ploegen van maximaal 10 renners voor het goede doel.  Start om 19uur aan café Blauw Hoeveke. Het parcours is 63 km en de aankomst is telkens aan Het Vredehof.

Stratenloop op staartjeskermis
Op zondag 17 juli, staartjeskermis, is er de eerste Zandvliet Trail. Het is een recreatief loopparcours langs en dwars door een aantal Zandvlietse monumenten.  De start is om 15 uur op de Botermarkt aan café De Dry Claveren. Er zijn 4 lokale ronden van ongeveer 2 km af te leggen. Het aantal deelnemers is voor dit jaar beperkt tot 100. (sdl)
Inschrijven kan op www.zandvlietsekoers.be en de deelname kost 5 euro (1 drankje inbegrepen).

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio