VLM Airlines vanaf Antwerpen naar Zürich

VLM nu ook naar Zürich waar veel internationale lijnen vertrekken Foto: sdl

Antwerpen - VLM Airlines voegt vanaf thuisbasis Antwerpen een tweede bestemming aan het aanbod toe: Zürich. De Zwitserse stad wordt met ingang van 22 januari tien keer per week aangevlogen met een Fokker 50.

Tickets zijn beschikbaar vanaf 99 euro. De nieuwe bestemming is voornamelijk op het zakenverkeer gericht, aangezien Zürich één van 's werelds financiële topcentra is.

Claude Pérignon VIP Lounge

Intussen werd gisteren op de Antwerpse luchthaven (Deurne) een nieuwe VIP Lounge ingehuldigd. Zij kreeg de naam van Claude Pérignon, die een belangrijke rol speelde in de Belgische reisindustrie. Hij overleed twee jaar geleden op 62-jarige leeftijd en was onder meer voorzitter van het ABTO, de beroepsvereniging van touroperators en directievoorzitter van de luchtvaartmaatschappij Jetairfly (nu TUI). Bij de inhuldiging van de Claude Pérignon Lounge waren ook zijn vrouw en zoon aanwezig. Luchthavenuitbater Marcel Buelens, die Claude zeer goed gekend heeft, heette hen van harte welkom. Hij vertelde dat de steun van Pérignon van groot belang was toen hij de luchthaven  van Charleroi uitbouwde.  

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio