Antwerpse luchthaven vangt 20 gestrande reizigers op

Antwerpse luchthaven vangt 20 gestrande reizigers op

Een aantal gestrande passagiers uit Brussel in de "Winterbar" Foto: SDl/CS

Antwerpen - De Antwerpse luchthaven heeft 20 gestrande reizigers opgevangen die met Ryanair vanuit Brussel naar Barcelona moesten vliegen. Zij overnachten op de luchthaven en vertrekken woensdag met Tui naar de Cathalaanse hoofdstad. Vandaag opende Luchthaven Antwerpen, samen met TUI en de Toeristische dienst van Oostenrijk een "Winterbar".

Van woensdag 13/12 tot en met donderdag 14/12 zal deze winterbar passagiers en luchthavengebruikers verwelkomen met een warme choco, een soepje of een glühwein. De winterbar is er niet alleen voor reizigers, ook buurtbewoners zijn welkom om er iets warms te komen drinken. In totaal worden tot 1.000 drankjes per dag getrakteerd door de drie partners. Bovendien maken aanwezigen kans op een duoticket met TUIfly naar Innsbruck! De winterbar bevindt zich aan de ingang van het luchthavengebouw. 
Data en openingsuren: 13/12 vanaf 16u tot 18u30 en 14/12/ vanaf 10u30 tot 18u30. 
Tui introduceerde meteen de eerste vliegbestemming vanuit Antwerpen voor skiërs: Innsbruck in Tirol, waarvan de eerste vlucht op 22 december a.s. doorgaat. Info: www.Antwerp airport.


 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio