Polderdistrict huldigde sportlaureaten

Polderdistrict huldigde sportlaureaten

De laureaten waren in hun nopjes Foto: sdl

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - In het Ontmoetingscentrum te Zandvliet werden de sportlaureaten van het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo gehuldigd. Schepen Nathalie Aertssen verwelkomde de 42 uitverkorenen, die vergezeld waren van familie en vrienden.

“Als district leggen wij de nadruk op sportbeoefening voor alle leeftijden. Daarom komt er opnieuw een kleutersportdag en organiseren we ook een eerste stratenloop in Zandvliet”, zei de schepen in haar openingsgtoespraak.
Daarna kwamen de genomineerde sporters naar voren om een aandenken in ontvangst te nemen. Ook werden enkele verdienstelijke leden van sportverenigingen gehuldigd. Wijlen Steven Janssen van Fietsclub WTC Raffic, overleden op 21 mei 2017, kreeg een postume hulde. Harry Vandenbosch, van Ju-jitsu Club Bushido Zandvliet, werd gehuldigd als trainer die zich al jaren inzet voor de jongeren van de club. Karel Van Roy, van KFC Berendrecht Sport, is al 20 jaar lid en een onmisbare duivel-doet-al voor de club. Tot slot waren er nog woorden van dank voor Francky Pintens die al 20 jaar trainer is van de doelmannen. Een receptie besloot deze aangename uitreiking van de prijzen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio