Vlaamse avond op tweede Bruulconcert

Vlaamse avond op tweede Bruulconcert

Foto: sdr

Ronse - Met de voorspelde 26 °C en geen regen belooft het komende Bruulconcert op vrijdag 13 juli - ondanks zijn wat onheilspellende datum - opnieuw een stevig volksfeest te worden. Met lokaal Nederlandstalig talent Stevie Winters, Johan Verminnenadept Herbert Verhaeghe en het onverslijtbare Ronse Zingt staat de avond in het teken van de Vlaamse Feestdag.

Het programma:

Stevie Winters (19.30 uur): Lokaal talent krijgt altijd een streepje voor... Stevie Winters is er zo een. Wie hem niet kent zal meteen weggeblazen worden door zijn stem met inpakt. Hij brengt diverse covers van Vlaamse hits en weet als geen ander voor de nodige ambiance te zorgen.  

Herbert Verhaeghe (20.20 uur): Herbert Verhaeghe is een Belgische presentator en zanger. In 1996 vormde hij samen met Johan Verminnen een muzikaal duo. Enkele jaren later ging Verhaeghe aan de slag als presentator voor Radio 2. Hij zong mee met de Radio 2-band en bewees zo meteen dat hij naast presenteren ook nog eens een topzanger is.

Ronse Zingt (21 uur): Vlaanderen Zingt laat zoveel mogelijk mensen samen zingen op pleinen en markten. Tijdens de meezingavonden van Vlaanderen Zingt staat het publiek centraal. De bezoekers zingen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Het repertoire bestaat grotendeels uit Nederlandstalige liedjes, maar ook uit Engelse en Franse succesnummers. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio