Stomend jazzconcert van Otomachine voor het goede doel

Stomend jazzconcert van Otomachine voor het goede doel

Foto: if

Ronse - Zaterdag 1 december kan je in zaal COC de jazzvirtuozen van Otomachine aan het werk zien. Ook zangeres - en dochter van - Billie Leyers bestijgt er het podium. Dat alles in het kader van 'De Warmste Week' en dus voor het goede doel.

"Otomachine staat bekend om zijn stomende jazz-funk en een overweldigende performance, gebracht met een enthousiasme dat grenst aan delirium", zegt Arnout Bagué. "Zij strikten als gastvedette Billie Leyers. Deze getalenteerde jonge vrouw en telg uit de beroemdste muzikale familie van Vlaanderen raakte bekend via de tv-talentenjacht The Voice. Zij tekenen samen met de jazzklas van onze academie, tal van plaatselijke jazz coryfeeën en jonge talenten voor energieke solo’s, spannende ritmetandems en een virtuoos, wervelend concert. De opbrengst gaat in het kader van de warmste week naar School & Ziekzijn, Sabel en de Waterkrachtcentrale van Balunda Ba Mikal."

Jazzconcert Otomachine

  • Zaterdag 1 december vanaf 19 uur
  • Zaal COC, Nieuwebrugstraat 2
  • Voorverkoop: 20 euro - aan de kassa 25 euro

Kaarten verkrijgbaar bij de Kunstacademie Vlaamse Ardennen en leden van de organisatie van de warmste week te Ronse. Je kan ook bij volgende verkooppunten In Ronse terecht : Aveve Ronse, Muziekhandel Dekeyser, The Loft, Saey Buro, Standaard Boekhandel en brasserie Harmonie. In Avelgem kan je kaarten bij De Brasserie kopen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio