Pato Van Hecke verleidt muzikaal toptrio voor optreden in CC De Ververij

Pato Van Hecke verleidt muzikaal toptrio voor optreden in CC De Ververij

Foto: if

Ronse - Vrijdag 18 januari treedt Pato Van Hecke op in zijn vertrouwde Ronse. En hij heeft gezorgd voor goed gezelschap. Naast hem bestijgen BJ Scott, Roland en Bruno Deneckere het podium. "We brengen een mengeling van eigen werk en covers", kondigt Pato aan. Niet te missen!

"Beverly Jo Scott is een Amerikaanse singer-songwriter die leeft en woont in Brussel", stelt Pato zijn gezelschap voor. "Ze groeide op in Bay Minette in Alabama en belandde na omzwervingen in 1982 in Brussel. Naast haar eigen discografie treedt ze ook regelmatig aan als backing vocalist bij opnamesessies en optredens van andere groepen zoals bij Leyers, Michiels & Soulsister (onder meer bij de wereldhit 'The Way to Your Heart'), Noordkaap of The Scabs. B.J. Scott was coach en jurylid in The Voice Belgique en presenteert ook radioprogramma's op Classic 21. Ze schreef de tekst van het lied 'Rhythm Inside' voor Loïc Nottet, de Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival in 2015. Daar mee werd Loïc Nottet vierde."

"Roland is een oudgediende van de Belgische muziekscene. Nadat hij een optreden van John Lee Hooker bijwoonde in het café De Muze in Antwerpen, geraakte hij helemaal in de ban van de blues. Hij brak door tijdens Jazz Bilzen, waar hij zijn reputatie als live-artiest vestigde. Roland werkte samen met tal van bekende Belgische en internationale artiesten: Miek en Roel, Rory Gallaghers, Tim Hardin, Leo Kottke, Ian Anderson, Jean Blaute, Arno Hintjens, Marc Diddens, Pieter-Jan De Smet, Paul Michiels..."

"Bruno Deneckere is de frontman van de rockgroep The Pink Flowers, een band die tot 'de zes van Gent' wordt gerekend, samen met onder andere Gorky. Hij speelde een tijd samen met Lieven Tavernier en maakte samen met Marjan Debaene een tournee als hommage aan Nick Drake. Solo brengt Deneckere muziek die haar oorsprong vindt in country en americana."

  • Vrijdag 18 januari om 20 uur
  • CC De Ververij, Wolvestraat 37, Ronse
  • 20 euro ADK - 18 euro VVK (via Traphuys, Wijnstraat 17, Ronse)
  • Alle info: 055/ 37 07 76 - traphuys@gmail.com
Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio