Natuurloop bij Watertoren te Berendrecht

Natuurloop bij Watertoren te Berendrecht

Vorig jaar werd de natuurloop flink bijgewoond Foto: sdl

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Op zondag 24 februari 2019 vindt voor de 10de keer de off road duathlon van Lopersgroep Putte plaats. Deze gaat door op en rond de watertoren te Berendrecht. Er verandert weinig aan vorig jaar. Enkel wordt de korte afstand vervangen door een nieuw concept.

Op zondag 24 februari start de Lopersgroep Putte met een natuurloop op en rond de camping De Watertoren te Berendrecht. Deze loop gebeurt in de aanpalende bossen en heidevelden nabij de camping. Starten kan tussen 9u00 en 10u30 met keuze uit 3 uitgepijlde looproutes van telkens +/- 5km. Een route Heide, route Wildernissen en route duathlon. Omstreeks 10u30 sluiten de organisatoren het vertrek van elke looproute.
 Na elke looproute passeer je het centrale veld aan de camping, waar je even kan pauzeren aan de bevoorrading. Na het lopen of wandelen kan je binnen in het chalet genieten van een kom soep met brood. 
Voor zowel de natuurloop als voor de duathlon dien je in te schrijven. Dit kan je voorafgaand via de website (voorinschrijvingen sluiten op 18 februari ), of op de dag zelf (mits meerprijs ) binnen in het chalet van camping De Watertoren, Steenovenstraat 137 te 2040 Berendrecht.

Meer info via www.lopersgroepputte.be, of volg ons via facebook.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio