De Polder proeft goed ondanks minder goed weer

De Polder proeft goed ondanks minder goed weer

Foto: Staf De Lie

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Ondanks het minder goede weer heeft de Polder op 28 april toch weer goed geproefd. Deze vierde editie ging door in de Monnikenhoeve te Berendrecht van 12 tot 19 uur.

 Er waren lokale en internationale specialiteiten. Daaronder wijnen uit alle streken, speciale bieren, streekproducten, warme gerechten, sterke dranken, en zoetigheden. CyDrale uit Zandvliet pronkte met bier als De Blote Nek, Zandvliet Pale Ale & MCCL  (mede gemaakt van Berendrecht honing). 
Verder was er de enige echte Thüringer Rostbratwurst. Pierre van Ostaede presenteerde kibbeling en vis en vlees koud en warm. Vandermolen uit Stabroek stond er met wijnen en cava uit verschillende streken. 
Halewijn was present met Kaapse wijnen en Zuid-Afrikaanse champagne (de Vonkelwijn), en Zandvliet my best Friend. Peter's Sportbar had Rum, Ginoti verleidde met gebakjes, en men kon ook proeven van zelfgemaakte gin. Verder was er een kraam met pizza Janneman en Proxy Delhaize pronkte met een BBQ waarop scampi en vleesvariaties plus kaasschotel.
Nu en dan viel er een buitje maar dat kon het live muziek van de Koperdieven niet temperen. Ten slotte was er de 2de oltimer-rally "De Polder cruist" die aan de sporthal vertrok  na een ontbijt en die met 45 auto's toekwam op de Monnikenhoeve. Dit alles werd weer eens georganiseerd door Handbalclub 't Noorden. Proficiat.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio