Pop Up Camping met animatie, BBQ en film op de dijk in Zandvliet

Pop Up Camping met animatie, BBQ en film op de dijk in Zandvliet

In vorige jaren werd er zelfs toneel gespeeld op de opgespoten zandvlakte Foto: sdl

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Tijdens het laatste weekend van augustus zijn bewoners welkom om te kamperen op de dijk in Zandvliet. Vanaf zaterdagnamiddag 31 augustus is er animatie, ’s avonds kan er gebarbecued worden en is er film voor jong als oud. Ook muziek staat op het programma. Op zondagochtend is er ontbijt en yoga.

Bewoners kunnen met eigen tent en slaapzak een plekje reserveren met zicht op het water en de haven in Zandvliet. Op zaterdagnamiddag leven de kinderen zich uit op verschillende springkastelen en een mega obstakelbaan of komen ze chillen in de hangmatten.
 
’s Avonds worden de barbecues aangestoken. Iedereen die eigen vlees en groenten meeneemt kan er barbecueën. Drankjes kunnen ter plekke gekocht worden. Daarna is het filmtijd met ‘Ferdinand’ voor de kinderen en ‘Binti’ voor volwassenen. De band ‘Usual’, bekend van Belgium’s Got Talent, zorgt voor een muzikaal tussendoortje. 
 
Op zondagochtend genieten de kampeerders van een ontbijt en kunnen ze deelnemen aan de ochtendsessie yoga. Wie liever niet kampeert is welkom op zaterdag en voor de yogasessie op zondag en hoeft niets te betalen. 
Praktisch
 Zaterdag 31 augustus: 15 uur: start kinderanimatieo 18 uur: barbecue (breng je eigen vlees en groenten mee);  22 uur: muziekband ‘Usual; 23 uur: film ‘Binti’
 Zondag 1 september: ontbijt; 9 tot 10 uur: yoga (eigen matje of handdoek meebrengen)
  Behalve de drankjes is enkel de camping (inclusief ontbijt) betalend:
 kinderen -12 jaar: 4 euro: volwassenen: 7 euro
  Alle info en tickets voor kampeerplaats reserveren via www.vrijetijdscentrumdeschelde.be. 
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio