Aertssen Group zet groeiambities kracht bij met overname

Antwerpen - Aertssen Group heeft zopas AltéAd Devriendt overgenomen, een gekende speler in uitzonderlijk transport van machines en windmolens. De overname zal een nog sterkere marktpositie garanderen voor het Stabroekse familiebedrijf. Voor Aertssen Group is het de derde bedrijfsovername dit jaar.

 De overname past in het groeiplan van de groep, die zich de laatste jaren sterk inzet op logistieke dienstverlening. “Onze transport- en logistieke activiteiten zijn de voorbije jaren sterk gegroeid. Begin dit jaar namen we het transportbedrijf ADM Team Heavy Weight over, waarmee we onze logistieke activiteiten versterkten op de Duitse markt. ” Aldus Sam Aertssen, Manager Aertssen Logistics en Aertssen Transport. “Deze overname zal ons een nóg sterkere ”marktpositie garanderen, zowel in België als op de Franse markt.
 Aertssen Group zet de laatste jaren sterk in op logistieke dienstverlening. Die logistieke groeiambitie krijgt vorm in het Logistiek Park Waasland, waar Aertssen Logistics een gloednieuw logistiek centrum van 14 hectaren bouwt voor constructie- en landbouwmachines. Tevens beschikt de groep over een trimodale terminal van 10 hectaren in de haven van Antwerpen.
Meer informatie: www.aertssen.be of www.alteaddevriendt.be

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio