Sinterklaas in de Polderdorpen

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - In het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo kunnen kinderen op zondag 24 november gaan kijken naar een sinterklaasvoorstelling in de voor- of namiddag. Het grappige en spannende sinterklaasverhaal gaat over Sinterklaas die grote zorgen heeft.

 Zijn boek is leeg, er staat helemaal niets in. In zijn boek verschijnt steeds alles wat hij wil weten over alle kinderen. Elk jaar haalt hij uit het magische land een poeder dat zijn boek tot leven brengt. Maar dit jaar vergat hij het poeder te halen. Na de voorstelling kunnen de kinderen de Sint ontmoeten in de foyer van vrijetijdscentrum De Schelde. 
 Gezinnen kunnen die dag ook deelnemen aan de Wandel Mee-dag. Deelnemers kunnen kiezen  uit verschillende afstanden. Bovendien is er een leuke pietenwandeling. Bij deze wandeling kunnen deelnemers vertrekken tot en met 11 uur. De pietenwandeling is geschikt voor buggy’s en rolstoelen.
 
Sinterklaasvoorstelling: zondag 24 november om 10.30 en om 13 uur: concertzaal vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66, Zandvliet; 6/8 euro www.vrijetijdscentrumdeschelde.be.  
Sinterklaaswandeling: zondag 24 november, doorlopend vertrekken van 9 tot 14 uur, Pietenwandeling: vertrekken tot en met 11 uur; vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66, Zandvliet. Prijs 3 euro.
Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be.  

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio