Heraanleg Spaansemolenstraat

 Heraanleg Spaansemolenstraat

De werken aan de Spaanse molenstraat worden stilgelegd ter gelegenheid van het keizerrijden Foto: sdl

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Vanaf eind november tot en met maart 2020 wordt de eerste fase van de Spaansemolenstraat heraangelegd. Dat is het gedeelte tussen Noordland en de Zandvlietse Varkensmarkt. Eerst zal er nieuwe riolering gelegd worden, daarna zullen de voetpaden en de straat heraangelegd worden.

Na deze fase worden de werken tijdelijk opgeschorst zodat het keizerschap kan plaatsvinden. Hierna volgt het andere gedeelte van de Spaansemolenstraat.

Het districtscollege van Berendrecht-Zandvliet-Lillo nodigt u vriendelijk uit op de infomarkt op dinsdag 19 november – doorlopend vanaf 18.30 uur tot 20.30 uur - in het districtshuis te Berendrecht, Antwerpsebaan 140.

De plannen van de eerste fase van de werken kunnen op deze infomarkt in detail bekeken worden. Zowel de aannemer, de projectleider, de afkoppelingsdeskundige van Aquafina alsook de verantwoordelijke van het district (Schepen Sempels) zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. De andere fases die na maart 2020 van start gaan, worden nog niet besproken.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio