Kerst in de Berendrechtse bossen

Kerst in de Berendrechtse bossen

Er kwam meer dan honderd man opdagen Foto: sdl

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - In de Berendrechtse bossen, meer bepaald in de Ponderosa II werd op 17 december 's avonds een kerstparty gehouden. Die stond in het teken van Villa Max vzw, een organisatie die gezinnen met een ongeneeslijk ziek kind een kosteloze vakantie aanbiedt. Het ingezamelde bedrag wordt traditiegetrouw verdubbeld ten voordele van Kom op tegen Kanker.

 Dat gebeurt door Gunvor Petroleum Antwerpen (GPA). Dat is een raffinaderij op Berendrechts grondgebied die onder leiding staat van  Ronni Stijleman. Vorig jaar werd een mooi bedrag van enkele duizenden euro's verdubbeld, maar de bedoeling is het ieder jaar te mikken op een hoger ingezameld bedrag. Daarom werd de vraag gesteld  om collega's, vrienden en familie mee te brengen.
Creatieve producenten en handelaars uit Berendrecht en omstreken konden meedoen. Onder hen Halewijn BVBA die met Kaapse wijnen (onder meer Zandvliet) present was en Ginoti (www.ginoti.be) die met zelfgemaakte pralines en snoep aanwezig was.
Daarnaast waren er ijverige kinderen die eigengemaakte ketrstgeschenkjes aanboden. Op de toegangspad waren verlichte lantaarns aangebracht en op de parking was eveneens verlichting dank zij de firma Verwater. Er werden frieten gebakken met hotdogs en er werd getapt door de dames van Gunvor onder leiding van Ilse Dierckxens. Er was over de honderd man aanwezig. De uitslag zal volgende week bekend gemaakt worden.     

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio