Blijf in uw kot-fanfare

Positieve noten in deze corona-tijden

Positieve noten in deze corona-tijden

Verbroedering; voor een keer Blijf in uw kot-fanfare? Foto: sdl

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - We zijn nu al even in de “hou-afstand” periode, wat geeft dat we gezamenlijk niets kunnen ondernemen, alle evenementen ., alle bijeenkomsten,…..uitgesteld en/of afgelast.

"Bij ons zijn de concertavonden, alsook onze vernieuwde zomerfeesten, met een nieuw sprankelende naam “Klinkerd Koper” verschoven naar 2021!", aldus Lieve Vermaelen, sekretaresse van Verbroedering Zandvliet.
Hopelijk wordt het najaar  eentje vol muzikaal gebeuren, want er staat nog veel op het programma in de Polder!

Muzikanten kunnen ook nu niet naar de repetities gaan, maar bij ons hebben enkele muzikanten met IT.brein virtueel samengezeten met de “leermeesters” Rudi en Hubert en een oplossing gevonden om de muzikanten “in hun kot” te laten repeteren en de nodige afstand te respecteren! Alvast een dikke proficiat aan alle doorzetters!!!

Dit alles kunnen jullie bewonderen en beluisteren op onze website : www.kfvz.be. Klik op: “Blijf in uw kot-fanfare” en daar kan je genieten van het spektakel, er staan al werkjes op!  
Je kan ook via onze facebookpagina de nodige inspiratie vinden om misschien ook eens mee te repeteren.
Zowel op de site als op onze facebook kunnen jullie onze verdere planningen repetities, …opvolgen.
"Wij willen jullie allen vooral laten genieten en aansporen tot “positieve noten”, ook andere muzikanten aan raden : blijf repeteren, ….dit is maar een ideetje – maar…..
Info: K.F.De Verbroedering van Zandvliet lieve.kfvz@proximus.be

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio