Nutswerken in de Monnikenhofstraat

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - In de Monnikenhofstraat in Berendrecht voert aannemer Denys in opdracht van Water-link nutswerken uit. Deze starten op maandag 8 juni. De werken worden in verschillende fases aangepakt en duren tot eind september.

Op 8 juni werkt de aannemer in de Monnikenhofstraat ter hoogte van huisnummer 113 en geldt er alternerend verkeer.
 
Van dinsdag 9 tot en met dinsdag 23 juni werkt de aannemer in de Monnikenhofstraat vanaf het kruispunt met Kruisbos tot Predikherenbos (plan in bijlage).
Er geldt éénrichtingsverkeer richting Krommeweg. Doorgaand verkeer volgt een omleiding vanaf de Monnikenhofstraat – links Predikherenbos – rechts Kruisbos – rechts Kruisbos.
 Bussen van De Lijn volgen dezelfde omleiding. Alle haltes worden bediend. 
 
Van woensdag 24 juni tot en met dinsdag 30 juni werkt de aannemer in de Monnikenhofstraat vanaf huisnummer 113 tot en met 149. 
De straat is afgesloten.
 Doorgaand verkeer volgt langs 2 richtingen een omleiding via het pleintje in de Monnikenhofstraat ter hoogte van Raapakker.
 Bussen van De Lijn volgen dezelfde omleiding. Alle haltes worden bediend. 
 
Na deze werken vernieuwt de aannemer tot en met vrijdag 3 juli de leidingen in de Bosstraat, het gedeelte vanaf de Monnikenhofstraat 149 tot en met Bosstraat 20 . Dit is de verbindingsweg tussen de Bosstraat en de Monnikenhofstraat.
 
De volgende fases en omleidingen zullen in een later persbericht worden meegedeeld.
 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio