Er worden drie infomomenten georganiseerd

Methodeschool de Sterrebloem start toch in Meigem

Deinze - Einde juni betekende het einde van Meigem Schoolke, een kleine basisschool behorende tot het katholieke onderwijsnet. Maar de schoolgebouwen blijven niet lang leeg staan. De initiatiefnemers van de methodeschool 'de sterrebloem' die al lang op zoek waren naar een vestigingsplaats ergens in Deinze, kregen onverhoopt alsnog het fiat van de Zusters van Deftinge om het schoolgebouw in Meigem te huren. De initiatiefnemers organiseren al direct drie info-avonden in het schoolgebouw, Lange Akkerstraat 17 Meigem, nl. op 9 juli, 30 juli en 20 augustus. Tijdens die avonden zal er stilgestaan worden bij de pedagogische visie van de school maar ook bij praktische zaken en afspraken. Op die avonden kan er officieel worden ingeschreven. 'Er wordt volop materiaal en meubilair aagenkocht om klaar te zijn op 1 september. Indien iemand nog iets bruikbaars ter beschikking heeft, mag die dat altijd laten weten' vertelt Veerle Hillaert.

Wie in afwachting van deze info-avonden al een kind wil aanmelden, kan dat via mail : info@desterrebloem.be of telefonisch bij Ellen De Dapper op het nummer: 0473/89 00 23

Men streeft naar een school waar het kind centraal staat en waar de ouders meedoen; waar een huiselijke sfeer heerst in kleine klassen. De school is een afdeling van de VLOM, met hoofdschool in Gent en bevindt zich onder de koepel van FOPEM (Federatie van Onafhankelijke Emancipatorische Methodescholen).

Meer info op www.desterrebloem.be

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio