Zomeractiviteiten in Zwijndrecht en Burcht

Zwijndrecht - In Zwijndrecht en Burcht zorgen Grabbelpas, speelpleinwerking, sport en kinderopvang deze zomer weer voor een waaier aan activiteiten voor jong en oud. Op woensdag 30 mei starten de inschrijvingen. Een overzicht van het aanbod.

Grabbelpas: activiteiten voor alle leeftijden van een uitstap tot een creatieve driedaagse. Speelpleinwerking ’t Ravotterke: animatoren begeleiden de deelnemertjes de hele dag. De speelpleinwerking vindt plaats in de Sint-Martinusschool (Idsteinlaan en Kloosterstraat). Besgtemd voor alle kinderen geboren tussen 2000 en 2007.
Kinderopvang Kobbe en Kozze: Kobbe staat in de vakantie klaar voor alle kleuters. Kozze ontvangt alle lagere schoolkinderen om er naar hartenlust te spelen.
De Sportdienst brengt dansstage, omnisportkamp, tennisstage, atletiekstage en nog veel meer.

Inschrijven
Op woensdag 30 mei starten de inschrijvingen voor de zomervakantie. Inschrijven kan online via http://grabbis.zwijndrecht.be of tussen 18 en 20 u. aan de vrijetijdsbalie in het administratief centrum.
Ben je nog niet online geregistreerd? Kom dan even langs bij de vrijetijdsbalie om je eenmalig te registreren. Nadien ontvang je een e-mail met je login en paswoord.

Enkele belangrijke datums:

De dienst Kinderopvang is gesloten van 9 tot 20 juli.
Speelpleinwerking 't ravotterke is open van 9 tot 27 juli en van 6 tot 23 augustus.
11 juli is de speelpleinwerking gesloten,15 augustus zijn speelpleinwerking en kinderopvang gesloten, 3 september is de dienst Kinderopvang gesloten.
Info: Vrijetijdsbalie, 03 250 49 65 of vrijetijdsbalie@zwijndrecht.be

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio