De nieuwe OVMW brochure binnenkort in de bus

De nieuwe OVMW brochure binnenkort in de bus

Foto: Ontdek de nieuwe OCMW-brochure Op 16 en 17 juni is het zover Dan wordt de nieuwe OCMW-brochure “Samen werken aan welzijn“ huis aan huis verspreid. Het OCMW zorgt voor het welzijn van iedere burger en bouwde hiertoe een ruime dienstverlening uit zowel na

Grimbergen - Op 16 en 17 juni is het zover. Dan wordt de nieuwe OCMW-brochure “Samen werken aan welzijn“ huis aan huis verspreid. Het OCMW zorgt voor het welzijn van iedere burger en bouwde hiertoe een ruime dienstverlening uit zowel naar kinderen, ouderen, personen die zorgen nodig hebben of vragen hebben. Het OCMW is er voor alle mensen van onze gemeente.

Regelmatige info…
“We zijn er ons van bewust dat we nog heel wat mensen met moeilijkheden niet bereiken. Daarom blijven we ons inzetten voor een duidelijke en overzichtelijke communicatie, zo dicht mogelijke bij de burger”, vertelt OCMW-voorzitter Trui Olbrechts.  Dat er blijvend nood is aan goede communicatie bleek ook op de infodagen over het ouderenbeleidsplan. Verschillende contactpersonen wezen op het belang van regelmatige informatie over de bestaande dienstverlening. Want heel wat mensen hebben pas interesse in diensten als ze er zelf nood aan hebben. 

De wet zegt dat het OCMW alle inwoners met moeilijkheden moet helpen. “Gelukkig staan we er niet alleen voor. In onze gemeente zijn er verschillende diensten en organisaties die zich inzetten voor het bevorderen van het welzijn van de Grimbergse bevolking. Juist door een goede samenwerking kunnen we een ruimer aanbod van diensten alsook een betere kwaliteit aanreiken”, ligt OCMW-voorzitter Trui Olberchts toe. Daartoe zette het OCMW de stap naar verschillende samenwerkingsinitiatieven zoals bijvoorbeeld rond kinderopvang en dagverzorging. Ook voor de toekomst blijft het ‘samen werken aan welzijn’ een belangrijk aandachtpunt.

De nieuwe OCMW-brochure zal ook op de website komen zodat iedereen ze steeds makkelijk kan raadplegen.


Vragen of meer info nodig
Ontving u de brochure niet? Geef dan zeker een seintje, zodat het OCMW u een exemplaar kan bezorgen. Nieuwe inwoners ontvangen de brochure bij het welkomstpakket.

OCMW Grimbergen, Dienst communicatie, Verbeytstraat 30, 1853 Grimbergen tel 02 267 15 05  - info@ocmw-grimbergen.be -
www.ocmw-grimbergen.be

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio