Groenrood wil Deinzenaars betrekken bij opstellen programma

Groenrood wil Deinzenaars betrekken bij opstellen programma

Foto: Groenrood

Deinze - 'Op kleine schaal werken wij aan een ‘andere stad’, die gezonder, groener en rechtvaardiger is. Al zes jaar werken wij in de gemeente- en OCMW-raad met beperkte middelen vanuit de oppositie om Deinze ten goede te veranderen. Kritisch als het moet, lovend waar het kan, maar altijd opbouwend' vertelt Annick Verstraete in haar oproep om naar het open programma overleg te komen. Wie zich aangesproken voelt om mee te helpen aan het opstellen van het programma kan terecht in De Ceder in Astene op zaterdag 23 juni om 10u.

"Wij, dat zijn de mensen van Groenrood Deinze. Vrouwen en mannen die niet toegeven aan vereenzaming, verzuring en verrechtsing in ons land. We hopen dat GroenRood dit werk in de volgende legislatuur kan verderzetten. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Jij kan het verschil maken!" klinkt het verder.

Groenrood werd opgericht in 2006 en verzamelt een groep onafhankelijken, gewezen militanten van de sp.a en leden van Groen. Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen behaalde de partij 11,5 % van de stemmen en werden Annick Verstraete, Tony De Kimpe en Dirk Stroobandt verkozen. Dirk De Pestel vertegenwoordigt de lokale partij in de OCMW-raad.

In tegenstelling tot de andere partjien in Deinze maakte Groenrood nog niet officieel bekend wie als lijsttrekker zal fungeren.

www.groenrood.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio