Na de rally van de Moedige Statietrappers

Feest in de Volle Ton

De tent bij de Volle Ton was haast te klein Foto: sdl

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Na de rally van de Statietrappers verzorgden de organisatoren weer hun uitmuntende heerlijke “braai” waarvoor 183 personen hadden gereserveerd, terwijl de kinderen gratis konden aanschuiven in de tent bij de Volle Ton.

Ook de enorme prijzenpot is een reden om volk aan te trekken. Deze keer was er voor 1720,50 aan prijzensponsering van de plaatselijke middenstand. Daardoor kon er in het totaal 117 prijzen geschonken worden. Traditioneel schenken de Moedige Statietrappers voor 1ste en laatste deelnemer een fiets. Dit jaar gingen de prijzen naar: André Boen André (fiets); Werner De Vree ( bon 40 euro Martinushoeve); Annick De Lang (bon 25 euro De Leeuw Van Vlaanderen); Jorn Bellemans (25 euro De Leeuw Van Vlaanderen); Greta Van Nijlen (picnickmand en waardebon); Bruna Berckmans (krultang + waardebon); Frederick Beunis (Cam camera en waardebon); en Kevin Biermans (fiets).
Het dichtste bij de schiftingsvraag: Danny Verbessels (surroundketen). De anderen tot en met de 115de plaats kregen een waardebon voor een bedrag tussen 12,5 en 5 euro in te ruilen bij de plaatselijke middenstand.
“Natuurlijk organiseren we dit om onze financiën aan te dikken” zeggen Jaak Van Kampen en Rudi Verezen (beiden bestuursleden), “maar het is enorm plezierig om minstens 215 mensen op de fiets en zo’n 200 mensen aan tafel te krijgen en te zien dat ze er allemaal van genieten, ook al hebben ze uiteindelijk geen prijs. We doen dit met een ploeg van een 19-tal energieke en enthousiaste personen, zowel leden als niet-leden, vrouwen en mannen. Volgend jaar, op zondag 4 augustus 2013, is het een jubeleumjaar. Het wordt onze 25ste fietszoektocht met een speciale tint en verwacht u maar aan zeer speciale prijzen.” “Reserveer deze datum!” geven ze nog als boodschap mee.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio