Janneman Pairon (8 jaar) stelt ‘Mijn eerste boek’ voor

Janneman Pairon (8 jaar) stelt ‘Mijn eerste boek’ voor

Foto: mijn_eerste_boek_Janneman_Pairon

Grimbergen - Tijdens de krokusvakantie heeft Janneman Pairon zijn eerste boek voorgesteld. Het boek heet toepasselijk ‘Mijn eerste boek’. Janneman moet momenteel de jongste schrijver van Vlaanderen zijn, want hij is nog maar 8 jaar en zit in het derde leerjaar. Janneman is de zoon van Marc Pairon, de dichter, en woont in Grimbergen.

Toen Janneman zelf nog niet kon schrijven, werden sommige uitspraken door zijn vader genoteerd. Andere teksten schreef hij zelf en ook de tekeningen in het boek werden door Janneman gemaakt.

‘Mijn eerste boek’ is een verzameling fenomenale vertellingen, verrassende opvattingen en grappige spreuken over draken, dinosaurussen, koningen, oorlogen, Leonardo da Vinci, Rene´ Magritte...

In de inleiding schreef Janneman: ‘Dit is een leerboek voor kinderen en grote mensen. Later zal ik andere boeken maken, waarin ik veel leuke dingen over mijn leven zal vertellen. Maar nu nog niet, want daar is mijn leven voorlopig nog te kort voor geweest.’

‘Mijn eerste boek’ telt 76 bladzijden.

Het boek telt 76 bladzijden en er zijn vier hoofdstukken: ‘op vijfjarige leeftijd’, ‘op zesjarige leeftijd’, ‘op zevenjarige leeftijd’ en ‘op achtjarige leeftijd’.

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en kost 7,50 euro.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio