De Gentenaar lijst de grote fuiven voor u op

Waarheen op oudejaar?

Waarheen op oudejaar?

Foto: .

Gent - Wie het nieuwe jaar feestelijk wil inzetten met een knaller, kan naar de grote oudejaarsfuiven in de stad. Je kan het einde van het jaar vieren in je favoriete Gentse kroeg, maar voor wie het iets meer mag zijn, lijsten wij hier alle grote oudejaarsevenementen in de stad op.

Studio Volante

- Wat? 

Studio Brussel palmt met Studio Volante drie beruchte Gentse feesttempels in: Charlatan, Culture Club en Decadance. In liefst acht zalen spelen dj's ten dans en vervoer tussen de drie locaties wordt geregeld door gratis partyshuttles.

- Waar?

Charlatan, Culture Club, Decadance.

- Tickets?

UITVERKOCHT

Website.

 

Poplife

- Wat?

Het succesvolle oudejaarsavond-partyconcept in de Concertzaal van de Vooruit. De deuren gaan open om 00u30, dus nadat je oma en opa een gelukkig nieuwjaar hebt gewenst, verwelkomt de organisatie je graag met een glaasje cava om het nieuwe jaar goed in te zetten - als je voor 1 uur komt tenminste. Dj-duo's zijn Maxim & Stephen, Jean Marc & Nathan.

- Waar?

Vooruit, Concertzaal.

- Tickets?

23 euro via de website van Poplife of in de Free Record Shop.

 

Hindu Nights

- Wat?

De rock-'n-roll feesten van Hindu Nights zijn al enkele jaren een voltreffer in Gent. Op oudejaarsavond kun je vanaf 23 uur in de Balzaal naar The Beatnik Ballroom (stampende indie rock) en in het Vooruitcafé naar het Vintage Soul Café (soul en vroege rock-'n-roll). Ook Paul Gallagher, het onbekende, dikke broertje van Noel en Liam, komt opnieuw draaien.

- Waar?

Vooruit, Café en Balzaal.

- Tickets?

UITVERKOCHT

Website.

 

Soirée Bourrée

- Wat?

De achtste Soirée Bourrée van het Boombal in De Centrale, dat is folkdansen en/of fuiven met je vrienden tot je erbij neervalt. Er zijn nog nooit zoveel live-groepen gepland als voor deze 8e editie. Van 22u tot de vroege uurtjes kun je dansen. In de bovenzaal is er een GalaBoombal met het Franse hyperkinetische Tribal Jâze (waren er ook bij op de Gentse Feesten), gevolgd door het half Belgische- half Nederlandse Hot Griselda. Zij worden op hun beurt gevolgd door de populairste balgroep van het land: Naragonia. Beneden draait rots in de branding Klesie hits van vroeger tot nu aan elkaar.

- Waar?

De Centrale, Kraankinderstraat 2.

- Tickets?

14 Euro in VVK, 16 euro ADD. Reserveren en tickets bestellen doe je op de website van Soirée Bourrée.

 

 uNYghted

- Wat?

Het oudejaarsfestijn Beats of Love in de Vooruit was drie jaar lang volledig uitverkocht. De organisatie zocht andere oorden op en de keuze viel op de Eskimofabriek aan de Wiedauwkaai. Vanaf 22.30 (er zijn bubbels voor iedereen die voor middernacht binnen komt) kun je de beste dansmoves uit je sloffen halen in drie verschillende zalen met drie verschillende muziekstijlen, van electro tot R&B. De Gentse hiphopgroep Rauw & Onbesproken komt er ook een live-optreden geven. Meer info over de dj's op de website van uNYghted

- Waar?

Eskimofabriek, Wiedauwkaai 25.

- Tickets?

VVK 25 euro op de website van uNYghted en in Free Record Shop, 30 euro ADD.

Website.

 

Star Warz vs. Daily Dubstep

- Wat?

Fans van breakbeats en vette baslijnen zetten zaterdagavond vanaf 23 uur best koers naar het ICC in het Citadelpark. Star Warz – één van de bekendste drum ‘n’ bass events ter wereld - slaat er in twee zalen de handen in elkaar met Daily Dubstep - Mr. M & One87’s nieuwste dubstep event. 

- Waar?

ICC, Citadelpark

- Tickets?

19 Euro VVK, 25 euro ADD, in Free Record Shop en via volgende websites:

Tickets

Tickets

Tickets

Meer info en een overzicht van alle dj's vind je op de Facebookpagina van het evenement.

 

 New Years Eve 2012

- Wat?

De prachtig gerenoveerde Oude Vismijn gooit haar deuren open voor een oudejaarsparty. Vanaf 23 uur kunnen feestbeesten de beentjes losgooien op de dansdeunen van DJ Destin. Er is ook de mogelijkheid om vanaf 20 uur al een feestlijk walking dinner te smikkelen.

- Waar?

Oude Vismijn, Veerleplein 5

- Tickets?

Party: 20 euro VVK, 25 euro ADD

Dinner + party: 100 euro

Tickets koop je in brasserie Bord'eau in de Oude Vismijn of in de winkels die op de website vermeld staan.

Website.

 

'Kiss Me You Fool' goes New Year's Eve

- Wat?

Voor popmuziek, een broeierige atmosfeer vol mooie mensen en heel wat geflirt kun je terecht in de Tijuana vanaf 0.30 uur. Gratis inkom tot 1.30 uur.  Shirley & Shelly's DJ Fun & DJ Naughty Nicolas draaien er ten dans. Wees voorbereid!

- Waar?

Tijuana, Schuurkensstraat 2 (achter MCDonalds Korenmarkt)

- Tickets?

Gratis van 0.30 uur tot 1.30 uur, daarna 8 euro inkom.

Facebookpagina. En website van Kiss Me You Fool.

 

Gelukkig Nieuwjaar!

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio