Wie volgt 'Rauw en Onbesproken' en 'Zinger' op?

Schrijf je nu in voor De Beloften 2012

Schrijf je nu in voor De Beloften 2012

Foto: .

Gent - De Beloften, het jaarlijkse Gentse pop-en Rockconcours, gaat voor de negende keer op zoek naar nieuw Gents talent. In eerdere edities werden groepen als The Bony King Of Nowhere en Intergalactic Lovers ontdekt. Speel je in een muziekgroep, woon of studeer je in Gent, en ben je klaar om te spelen voor een groot publiek? Waag dan je kans! De finale vindt traditiegetrouw plaats op de Sint-Baafsweide, en wel op zaterdag 22 september.

Wil je aan de meest prestigieuze rockrally van Gent deelnemen, maak dan een mooi profiel aan op vi.be en zend voor zaterdag 28 juli, 18 uur 3 nummers in via deze pagina. Daarna gaan de lijnen onherroepelijk dicht en komt een professionele jury samen om alle ingezonden demo’s aandachtig te beoordelen. De 6 beste worden geselecteerd. Inschrijven kan vanaf 3 mei.

 Deze 6 laureaten spelen op zaterdag 22 september live de finale van De Beloften 2012, op de Sint-Baafsweide in Gent.

De winnaar krijgt eeuwige roem en een prijzenpot om u tegen te zeggen:

- een reeks optredens in en rond het Gentse, in verschillende muziekclubs en festivals.

- opname- en repetitietijd,

- een professionele fotoshoot,

- je wordt een jaar lang op sleeptouw genomen door Democrazy

 

Neem alvast een kijkje voor de hele prijzenpot en de deelnamevoorwaarden op de officiële website van De Beloften.

Vorig jaar won Zinger De Beloften met hun eigenzinnige spacepop. Intussen speelden ze overal in Gent, in de Brusselse AB en de Vooruit.

 De Beloften is een samenwerking tussen Vzw De Beloften, Vzw Democrazy en Buurtwerking Macharius-Heirnis-Scheldeoord in het kader van het jaarlijkse buurtfeest, Coyendans.

Hier ziet u hoe gezellig en heet het er aan toeging op de finale van De Beloften 2010, toen Rauw en Onbesproken alle tegenstand met gemak verpletterde:

 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio